Overige Diensten

Overige diensten

 

Ontstoppingswerken

Verstoppingen komen altijd ongelegen en brengen irritaties met zich mee. Daar is niemand blij mee, maar wij zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar. Wij geven u graag functioneel advies over uw verstopping en het voorkomen daarvan. Door alle services auto’s compleet uit te rusten, kunnen alle verstoppingen vakkundig opgelost worden. Voor het ontstoppen gebruik wij ook verschillende technieken, o.a. met de handontstopper, verenmachines of met de hoge druk rioolreinigers.

 

Aanleg / Reparatie

Voor problemen met uw buitenriolering kunnen onze medewerkers deze in een handomdraai weer in de juiste staat terug brengen. Of het gaat om een geveldoorvoer of het rioolstelsel compleet vervangen inclusief bestratingwerkzaamheden, het is voor ons dagelijks werk. Tevens zijn wij goed uitgerust voor het leegzuigen en schoonmaken van kruipruimten of eventuele rioolherstelwerkzaamheden.

  

Rioolcamera inspectie

Wanneer veelvoudig riolerings problemen optreden is het mogelijk om m.b.v. een rioolinspectie camera een kijkje in het riool te nemen. Met de camera kunnen wij het binnenste van een rioolafvoer bekijken. Nu is de oorzaak van het problemen te traceren, zonder hiervoor te hoeven graven. Vervolgens weten we precies met welke materialen wij dit probleem het beste kunnen oplossen. In veel gevallen werkt dit kostenbesparend!

 

Nevelinspectie:

Een kapotte afvoer of slechte constructies kunnen ervoor zorgen dat er een open verbinding met het riool ontstaat. Dit probleem veroorzaakt een vervelende rioollucht. Door middel van nevel inspecties zijn stankproblemen snel op te sporen en kunnen er passende maatregelen genomen worden.

Uiteraard staan wij voor u klaar voor het aanpassen of herstellen van de riolering.

  

Opsporen met een zender

Mocht u nog niet weten waar uw riolering ligt dan gebruiken wij de methode opsporen met een zender. Hiermee kunt u precies uitzoeken waar uw riolering ligt. Met onze nieuwste apparatuur kan dit zelfs op de centimeter nauwkeurig. Dit voorkomt vaak onnodig graaf en breek werk. Waaruit blijkt dat het met deze nieuwste machine gewoon makkelijker en goedkoper kan! Ook water, gasleidingen en dergelijke sporen wij in een handomdraai op.

 

Gotenreiniging

Wij beschikken over een eigen goten reinigingteam en maken al geruime tijd voor diverse woningcorporaties jaarlijks de dakgoten schoon. Door deze werkzaamheden planmatig uit te voeren scheelt dit veel verstopte hemelwater afvoeren en de daarmee gepaarde wateroverlast.

 

(Her)Bestrating

Ook herbestrating is voor ons weggelegd. Nadat de riolering is aangelegd of hersteld kunnen wij er voor zorgen dat het straatwerk direct weer in oorspronkelijke staat wordt hersteld, zodat alles weer toegankelijk is.

 

Septictanks en (vet)-putten

Voor het leegzuigen van putten, tanks en kelders beschikken wij over een vacuümwagen. Voor het planmatig leegzuigen van vetvangputten bieden wij contracten op maat aan. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ook plaatsen wij vetputten, olie afscheiders, pomp units, rioolgemalen, septictanks en EBA’s.

Onze voordelen

Lees meer…

Contact

 • Osloweg 126
 • 9723 BX Groningen
 •  
 • Telefoon 
 • Groningen050 - 542 18 90
 • Assen0592 - 35 37 58
 • Veendam0598 - 63 65 74
 • Emmen0591 - 61 40 95
 • Fax050 - 542 37 78
 • E-mailinfo@kuilreiniging.nl
 •  
 • Loodgieter-expert

Werken bij

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures of stuur ons jouw sollicitatiebrief.

Volg ons op Twitter

Bloem Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Bloem, voorheen Bloem's schoonmaakbedrijf Haren.

Lees verder…