Onze diensten

 
ONTSTOPPINGSWERKEN
Rioolproblemen komen altijd ongelegen.Wij zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar om verstoppingen op te lossen. Voor het ontstoppen gebruiken wij verschillende technieken.

RIOOLCAMERA-INSPECTIE 
Wanneer er vaker rioleringsproblemen optreden kunnen we met behulp van een rioolinspectiecamera in het binnenste van een rioolafvoer kijken. Op deze manier is het probleem te traceren zonder graafwerk. Vervolgens weten we met welke materialen het probleem op te lossen is. In veel gevallen werkt dit kostenbesparend! Tevens kunnen we tijdens de inspectie ook de werkelijke buisdiameter vaststellen en de beelden vastleggen op DVD of USB stick. Een uitvoerig rapport met foto’s behoort ook tot de mogelijkheid. Buisdiameters van 40 mm tot 250 mm kunnen wij probleemloos inspecteren.

NEVELINSPECTIE / DETECTIE
Een kapotte afvoer of slechte constructie kan ervoor zorgen dat er een open verbinding met het riool ontstaat. Dit probleem veroorzaakt een vervelende rioollucht. Door middel van nevelinspecties kunnen wij stankproblemen snel opsporen en passende maatregelen nemen. Mocht u niet weten waar uw riolering ligt, dan kunnen wij deze exact opsporen met een zender. Met onze nieuwste apparatuur kan dit zelfs tot op de centimeter nauwkeurig. Dit voorkomt onnodig graaf- en breekwerk. Ook water-, gas- en andere leidingen sporen wij zo eenvoudig op.

AANLEG / REPARATIE en geveldoorvoer, het vervangen van een compleet rioolstelsel inclusief bestratingwerkzaamheden, het leegzuigen en schoonmaken van kruipruimten of andere rioolherstelwerkzaamheden: onze ervaren medewerkers lossen problemen met uw buitenriolering vakkundig op en herstellen alles in de juiste staat.

(HER) BESTRATING 
Nadat de riolering is hersteld of aangelegd kunnen wij het straatwerk weer in oorspronkelijke staat herstellen.

DEELRENOVATIE 
Uw riool vernieuwen voor delen van 0,6 tot 5 meter? Plaatselijke schade in leidingen kunnen wij nu zonder graafwerkzaamheden eenvoudig en snel herstellen. Dit scheelt onnodige overlast en kosten. Na inspectie stellen wij een schadebeeld vast. Vervolgens voeren wij de deelrenovatie uit via de handige packermethode.

SEPTIC TANKS EN (VET)PUTTEN 
Voor het leegzuigen van putten, tanks en kelders beschikken wij over een vacuümwagen. Hiervoor bieden we contracten op maat aan. Ook plaatsen wij vetputten, olie-afscheiders, pompunits, rioolgemalen, septic tanks en IBA’s.

GOTENREINIGING 
Ons gotenreinigingsteam maakt voor diverse woningcorporaties jaarlijks de dakgoten schoon. Door deze werkzaamheden planmatig uit te voeren scheelt dit veel verstopte hemelwaterafvoeren en de daarmee gepaarde wateroverlast.

GEVELREINIGING 
Onze medewerkers zijn gediplomeerd SVS (= Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven) gevelreinigers en werken met de modernste materialen en machines. Zij zijn zeer ervaren in reinigingsmethoden en ondergronden. Wij werken voor o.a. woningbouwverenigingen, verenigingen van huiseigenaren, aannemers, schilders en particulieren. Wij maken gebruik van de Kokend Heetwater Techniek: met deze techniek wordt aanzienlijk minder water gebruikt. Bovendien wordt het gebruik van reinigingsmiddelen overbodig. Door het waswater op te vangen en her te gebruiken, ontstaat er een gesloten kringloop waarbij er geen water meer wordt geloosd.

IMPREGNEREN 
Voorkom schade aan uw gevel door deze te laten impregneren. Voordelen hiervan zijn o.a.: de gevel blijft droog, geen energieverlies, slagregenvast, reduceert vervuiling, kleurloos, voorkomt vorstschade van de gevel.

 

Onze voordelen

Lees meer…

Contact

 • Osloweg 126
 • 9723 BX Groningen
 •  
 • Telefoon 
 • Groningen050 - 542 18 90
 • Assen0592 - 35 37 58
 • Veendam0598 - 63 65 74
 • Emmen0591 - 61 40 95
 • Fax050 - 542 37 78
 • E-mailinfo@kuilreiniging.nl
 •  
 • Loodgieter-expert

Werken bij

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures of stuur ons jouw sollicitatiebrief.

Volg ons op Twitter

Bloem Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Bloem, voorheen Bloem's schoonmaakbedrijf Haren.

Lees verder…